2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Családra támadt egy férfi Kabán, de a kerítés sem úszta megForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-16 10:45:59
A püspökladányi rendõrök garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy 41 éves kabai férfival szemben.

Egy kabai nõ tett telefonon bejelentést Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. január 10-én 16 óra 21 perckor, hogy egy férfi a családjára támadt, és egy fejszével a ház kerítését megrongálta.

A helyszínre érkezõ rendõrök adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, majd azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható T. Attilát, akit elfogtak és elõállítottak a Püspökladány Rendõrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a kabai férfit, aki a bûncselekmény elkövetését elismerte, azonban azt tagadta, hogy egy fejsze lett volna nála.

A gyanú szerint a 41 éves férfi vélt sérelme miatt 2015. január 10-én 16 óra 15 perc körüli idõben kerékpárjával elment a kabai családi házhoz, ahol az udvaron meglátta az ott lakókat, amitõl ideges lett és elmondása szerint a kerítésbe a kezével beleütött, majd letépte a lécet és hazatekert.

A 41 éves kabai férfival szemben a Püspökladányi Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!