2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Nyílt napok az egyetemenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-16 12:07:39
Az Állam- és Jogtudományi, a Mûszaki valamint a Gyermeknevelési és Felnõttképzési Kar kínálatával ismerkedhetnek meg a héten a középiskolások.

A jog világa iránt érdeklõdõ fiatalokat január 14-én, szerdán 14 órakor várják a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. A rendezvényen a dékáni köszöntõ után a kar képzéseirõl, a felvételi eljárás menetrendjérõl, valamint a hallgatói életrõl tartanak elõadásokat a Kassai úti campuson (TEOKJ épület I. elõadó).

A Debreceni Egyetem Mûszaki Kara laborlátogatásokkal, elõadásokkal és játékokkal készül január 15-ei nyílt napjára az Ótemetõ utcai campuson. A rendezvényen a mûszaki menedzser, az építõmérnöki, a környezetmérnöki, a gépészmérnöki és a mechatronikai mérnöki képzésekrõl szerezhetnek ismereteket a jövõ szakemberei az oktatóktól és a jelenlegi hallgatóktól. A részletes program ide kattintva megtekinthetõ.

Január 16-án, pénteken 9 órakor pedig a Gyermeknevelési és Felnõttképzési Kar tart nyílt napot az óvoda- és szociálpedagógia, a csecsemõ- és gyermeknevelés, valamint a társadalomtudományok iránt érdeklõdõ középiskolások számára. A hajdúböszörményi rendezvényen az egyes szakok bemutatkozásán túl az Erasmus programról és a Hallgatói Önkormányzat munkájáról is részletes információkat kaphatnak a pályaválasztás elõtt álló fiatalok. A részletes program ide kattintva megtekinthetõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!