2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
A rendõrök már elõre tudták, hogy nincs jogsija - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-25 10:26:12
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 22 személyt állítottak elõ, köztük 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság jármûvezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A rendõrök 2015. január 22-én 10 óra 35 perc körüli idõben Püspökladány felõl Karcag irányába közlekedtek szolgálati gépkocsijukkal, amikor azt észlelték, hogy a szembõl közlekedõ autót egy olyan sofõr vezeti, akirõl tudomásuk volt, hogy vezetõi engedéllyel nem rendelkezik.

A járõrök megfordultak, és követni kezdték a Volkswagen típusú gépkocsit, melyet utolértek és megállítottak, majd intézkedés alá vonták annak 22 éves püspökladányi sofõrjét. A rendõrök a férfit igazoltatták, és mivel õt korábban a Püspökladányi Rendõrkapitányság Szabálysértési Hatósága a jármûvezetéstõl 2015. január 23-ig jogerõsen eltiltotta, ezért elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a meghallgatását követõen szabálysértési õrizete vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!