2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Meglépett volna a kozmetikumokkal - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-27 10:10:28
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 21 személyt állítottak elõ, köztük 9 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 25-én 19 óra körüli idõben egy nõ bement az egyik püspökladányi üzletbe, ahol kozmetikai cikkeket és más termékeket is a kabátjába rejtett, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott, azonban az áruvédelmi kapu bejelezett. A biztonsági õr visszatartotta nõt és telefonon bejelentést tett Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére. A járõrök a 24 éves nõt elfogták és elõállították a Püspökladányi Rendõrkapitányságra. A rendõrök a helyi a lakost a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!