2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Nagyüzem a rendõrségnél: négy körözött egy nap alattForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-28 14:30:01
A debreceni és a hosszúpályi rendõrök egy nap alatt négy férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A rendõrök 2015. január 26-án 8 óra 55 perckor Debrecenben, a Pallagi úton járõröztek, amikor olyan információt kaptak, hogy az egyik családi háznál egy körözött férfi tartózkodik. A körzeti megbízottak felkutatták és igazoltatták az 53 éves Cs. Istvánt, akirõl megállapították, hogy ellene a Debreceni Törvényszék által csalás vétség elkövetése miatt kiadott elfogatóparancs van érvényben. Az egyenruhások a helyi lakost elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra.

Ezt követõen a rendõrök további adatgyûjtést végeztek, mely során a tudomásukra jutott, hogy Debrecenben, a Poszáta utcán tartózkodik egy szintén helyi lakos, aki ellen a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja hamis tanúzás bûntett miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. V. Pétert a járõrök aznap 11 óra 35 perckor tartózkodási helyén elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra.

Az egyenruhások ezután 13 óra 20 perckor Debrecenben, a Mester utcán intézkedtek egy 44 éves helyi férfival szemben, aki ellen a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg jogerõs szabadságvesztés büntetésének a letöltését. A járõrök J. Gyulát elfogták, elõállították, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A Hosszúpályi Rendõrõrs járõrei aznap 15 óra 30 perckor Sárándon, a Szabadság utcán egy családi háznál igazoltattak egy helyi férfit, akit a Debreceni Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt körözött. A rendõrök a 23 éves B. Balázst elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!