2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Szagot fogott Misa, ez lett a betörõ veszteForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-29 15:21:16
Misa a nyomkövetõ kutya vezette a rendõröket a gyanúsított nyíracsádi házáig.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét 2015. január 27-én 8 óra körüli idõben egy nõ telefonon arról értesítette, hogy nyíracsádi családi házának melléképületét ismeretlen tettes feltörte. A helyszínre érkezõ rendõrök felvették a kapcsolatot a bejelentõvel, aki elmondta, hogy 0 óra 15 perc körül egyszer megszólalt a riasztója, ezért kiment a kertbe, hogy megnézze mi történt, de nem látott ott senkit. A sértett reggel vette észre, hogy valaki leverte a melléképületrõl a lakatot, de az épületbe bejutni nem tudott. A helyszíni szemle során a vámospércsi nyomozók megállapították, hogy az ingatlan hátsó udvarának kerítését kivágta a tettes, a melléképület ablaküvegét pedig kifeszítette, azonban üres kézzel távozott.

Az elsõdleges intézkedések között a rendõrök szolgálati kutyát is indítottak az ismeretlen azonosítása és felkutatása érdekében. Misa, a nyomkövetõ eb szagot fogott és elvezette Czecze István r. fõtörzszászlós, bûnügyi kutyavezetõt egy nyíracsádi családi házig. Az ingatlanban a nyomozók elfogtak és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Vámospércsi Rendõrõrsre elõállítottak egy 26 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak és bûnügyi õrizetbe vettek. B. István a bûncselekmény elkövetését elismerte. A megalapozott gyanú szerint a férfi betört a sértett szomszédjában lévõ melléképületbe is, azonban ott nem talált semmi értékeset.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámospércsi Rendõrõrs a terhelttel szemben lopás bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!