2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Vodkatolvajok a Víztorony utcán - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-30 11:45:03
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 33 személyt állítottak elõ, köztük 6 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Két helyi lakossal szemben tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indult eljárás a Debreceni Rendõrkapitányságon. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 28-án 8 óra körüli idõben egy, a debreceni Víztorony utcán található üzletbe bement két férfi, majd az egyikük egy üveg vodkát levett a polcról, amit felbontott és a kabátja alá rejtett. Társa közben figyelt, majd a boltból fizetés nélkül távoztak, azonban a biztonsági õr észrevette és visszatartotta õket, valamint telefonon bejelentést tett a rendõrségre. A helyszínre érkezõ járõrök a két férfit elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra. A rendõrök a 41 és 38 éves helyi lakosokat a meghallgatásukat követõen szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

A Debreceni Rendõrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy nõ ellen. A járõrök 2015. január 28-án 14 óra 30 perckor Debrecenben, a Bartók Béla úton értek tetten egy 19 éves lányt, aki tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedõknek. A rendõrök a nyírmihálydi lakost elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a meghallgatását követõen õrizetbe vették a gyorsított bíróság elé állítás céljából.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A rendõrök 2015. január 28-án 15 óra 40 perckor Hajdúhadház külterületén járõröztek, amikor felfigyeltek egy gyanús férfira, aki a kerékpárján keresztbe felpakolva több fát szállított. A helyi lakos a rendõrök kérdésére elmondta, hogy a fákat engedély nélkül egy cég területérõl hozta el. A járõrök az 56 éves férfit elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol meghallgatták és szabálysértési õrizetbe vették. A helyi lakos 72 órán belül bíróság elé áll.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!