2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Bíróság elé állhat az üzenettel fenyegetõzõ férfiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-30 12:15:18
A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint fenyegetõ üzenetet ragasztott az egyik debreceni pénzintézet bejárati ajtajára.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2014. november 2-án a hajnali órákban egy debreceni, Vár utcán található pénzintézet bejárati ajtajára fenyegetõ üzenetet tartalmazó papírt ragasztott. A bank biztonsági kamerája rögzítette a bûncselekmény elkövetését.

A Debreceni Rendõrkapitányság munkatársai az ügyben adatgyûjtést és tanúkutatást hajtottak végre, továbbá felhívást tettek közzé, melyben kérték a bûncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezõ személyek jelentkezését.

A helyi lakos 2014. december 29-én 12 órakor önként feladta magát a városi rendõrkapitányságon. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 38 éves M. Sándort, aki beismerõ vallomást tett.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a terhelttel szemben a zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!