2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Feladta magát a szerepi tolvajForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-04 17:41:25
A püspökladányi rendõrök nyomozást folytatnak egy 35 éves szerepi nõ ellen lopás gyanúja miatt.

Egy nõ telefonon tett bejelentést a rendõrség ügyeletére 2015. január 30-án 12 óra 30 perc körül arról, hogy M.-né K. Brigitta betört egy szerepi, Kossuth utcában található lakatlan családi házba és annak melléképületébe, ahonnan ellopott egy fali csempét, egy flakon autómosó folyadékot és egy nagynyomású autómosót.

A szerepi körzeti megbízott az ismeretlen bejelentõ által megnevezett 35 éves asszonyt a településen igazoltatta. A rendõr kérdésére a hölgy beismerte, hogy valóban õ tört be a szerepi ingatlanba, valamint elmondta azt is, hogy telefonon õ tett névtelenül bejelentést a történtekrõl a rendõrségre. A helyi körzeti megbízott a nõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogta és elõállította a Püspökladányi Rendõrkapitányságra. A nyomozók gyanúsított hallgatták ki M.-né K. Brigittát, aki cselekményét azzal indokolta, hogy otthonában élettársával nagyon összeveszett, ideges lett és ezért lopni akart valamit.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a terhelttel szemben szabadlábon hagyása mellett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!