2024. május 1. Szerda, Fülöp, Jakab.
 
Pénzt követelt családjátólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-09 20:37:32
Többször is veréssel fenyegette meg édesanyját az a Komádiban élõ 31 éves férfi, akit a Debreceni Járásbíróság elõzetes letartóztatásba helyezett zsarolás és személyi szabadság megsértése bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A 31 éves férfi 2015. január 31-én délelõtt Komádi, Árpád utcában lévõ háza elõl a lakásába berángatta 82 éves nagymamáját és 56 éves édesanyját, akiket nem engedett onnan kimenni. A férfi az édesanyját azzal fenyegette meg, ha nem ad neki pénzt, megveri. A nõ félelmében átadott a férfinak egy kisebb pénzösszeget, mire õ távozott. A férfi késõbb ismét megjelent a lakásban, ahol agresszíven viselkedett, ezért az 56 éves nõ telefonon segítséget kért a rendõröktõl, akik a férfit felszólították, hogy távozzon a lakásból, melynek K. László eleget tett.

Az 56 éves édesanya 2015. február 4-én 18 óra 30 perckor ismét bejelentést tett telefonon a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, mivel a 31 éves fia lakásukban – aznap már másodszor – azzal fenyegette meg, hogy amennyiben nem ad neki pénzt, megveri. Félelmében mindkét alkalommal átadott az édesanya a férfinak egy kisebb pénzösszeget, majd miután K. László elment otthonról, a szomszédja védelmét kérte a rendõrök kiérkezésééig.

A járõrök a 31 éves helyi férfit elfogták és a Komádi Rendõrsre elõállították, ahol a nyomozók személyi szabadság megsértése bûntett és zsarolás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd bûnügyi õrizetbe vették. A Berettyóújfalui Járási Ügyészség indítványára K. László 31 éves komádi lakost, 2015. február 6-án a Debreceni Járásbíróság elõzetes letartóztatásba helyezte.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!