2021. november 29. Hétfő, Taksony.
 
Üveggel és késsel rohant feléjükForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-10 12:10:34
Három férfira támadt Vámospércs, Debreceni utcán egy 24 éves helyi lakos, de a rendõrök észlelték a cselekményt és elfogták a férfit.

Három helyi férfi gyalogolt hazafelé 2015. február 6-án 21 óra 40 perckor Vámospércs, Debreceni utcában az egyik helyi szórakozóhelyrõl, amikor az elõttük haladó férfi hirtelen a kezében lévõ sörös üveggel és késsel elkezdett feléjük futni.

A férfiak felismerték támadójukban azt a férfit, akit a korábban meglátogatott vendéglátóhelyen láttak. A férfi a szórakozóhelyen hangoskodott és tõlük is cigarettát kért, de mivel nem volt náluk, így nem adtak neki.

L. Zsolt a kezében lévõ sörösüveget az elõle menekülõk után dobta – amivel nem talált el senkit –, miközben késével hadonászott és tovább üldözte a férfiakat. A Vámospércsi Rendõrõrs járõrei gépkocsijukkal közlekedtek a Debreceni utcán, amikor meglátták a három futó férfit, ezért megálltak. A támadó férfi is észlelte a rendõröket, ezért futás közben megpróbált megszabadulni a késtõl. A járõrök elfogták a férfit, akit a Vámospércsi Rendõrõrsre elõállítottak.

A kést és az összetört sörös üveg darabjait a nyomozók lefoglalták. A férfit garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bûnügyi õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!