2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Szabadidõs rendõr észlelteForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-10 12:34:15
Egy hajdú-bihari rendõr lakása ablakából észlelte, hogy egy parkoló autóból négyen üzemanyagot próbálnak eltulajdonítani.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság szabadidõs rendõre tett telefonon bejelentést 2015. február 7-én 23 óra 43 perkor a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, mert lakása ablakából azt észlelte, hogy Debrecenben egy Vincellér utcában parkoló személygépkocsiból négy fõ üzemanyagot tulajdonít el. A bejelentõ rendõr kollégái kiérkezéséig a helyszínen visszatartott két személyt, azonban a másik két férfi az István úti benzinkút irányába elmenekült.

A helyszínre érkezõ járõrök a benzinkút mellett elfogták a két férfit, akiket társaikkal a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállítottak. A nyomozók K. Sándor 19 éves és K. Dávid 18 éves nyírmártonfalvai, K. Zsolt 19 éves és K. Sándor 21 éves debreceni lakosokat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A rendõrök megállapították, hogy a férfiak egy másik Vincellér utcában parkoló autóról ablaktörlõ lapátokat is eltulajdonítottak, amelyeket a kannákkal, a gumicsõvel és kesztyûkkel együtt lefoglaltak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!