2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Hat szem krumplit is magukkal vittek volna a lépcsõházi ruhatolvajokForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-10 18:13:59
A berettyóújfalui rendõrök elfogtak két fiatal fiút, akik a gyanú szerint egy lépcsõházból cipõket és más értéktárgyakat próbáltak meg ellopni.

Egy férfi 2015. február 8-án 14 óra 36 perckor telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy Berettyóújfaluban, egy Dózsa György utcai társasházban tetten ért két fiút, akik az elsõ emeleti lépcsõfordulóból ellopták a családja ruhanemûit. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök elfogták a 34 éves sértett által a földszinten visszatartott 18 éves Sz. Istvánt és 15 éves társát. A járõrök a püspökladányi és a debreceni lakosokat elõállították a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket. A terheltek a bûncselekmény elkövetését elismerték. A megalapozott gyanú szerint a két fiatal a lépcsõházból eltulajdonította a sértett és családja tulajdonát képezõ három pár cipõt, egy pulóvert, egy távirányítós játékautót, valamint hat szem burgonyát.

A rendõrök Sz. István bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tesznek elõzetes letartóztatásának indítványozására. Társa az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!