2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Cigit kértek, benzines kannát vittekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-10 19:23:58
A hajdúnánási rendõrök befejezték a nyomozást azzal a két gyanúsítottal szemben akik a gyanú szerint Polgáron rabolták ki áldozatukat.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya nyomozást folytatott rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 18 éves V. Tibor és 17 éves fiatalkorú társával szemben.

A nyomozás adatai szerint a két fiatal fiú 2014. augusztus 14-én 19 óra 35 perc körüli idõben Polgáron a Szabadság utca és a Rozmaring utca keresztezõdésében megállították az ott kerékpárral közlekedõ helyi férfit, akitõl cigarettát kértek. Miután a sértett egy-egy szál cigarettát átadott a fiataloknak, felült a kerékpárjára, és elindult, V. Tibor azonban utánaszaladt, és hátulról megfogta a kerékpár csomagtartóját, majd megrántotta a jármûvet, melynek hatására az 52 éves férfi elesett. A sértett fel tudott állni a földrõl, majd a 18 éves fiú meglökte õt, míg társa elvette a férfi kezében lévõ benzines kannát. Ezt követõen a gyanúsítottak a helyszínrõl elmenekültek.

A Polgári Rendõrõrs járõrei személyleírás alapján a két helyi lakost fél órán belül azonosították és elfogták, majd elõállították a Hajdúnánási Rendõrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként történõ kihallgatásukat követõen bûnügyi õrizetbe vették a két fiatalt és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásuk indítványozására, melyet az eljáró nyomozási bíró 2014. augusztus 17-én elrendelt.

A terheltekkel szemben folytatott nyomozást a Hajdúnánási Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a napokban befejezte és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére vádemelési javaslattal megküldte.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!