2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Több mint 15 ezren kapták meg a támogatói okiratot a háztartási nagygépcsere-pályázatbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-11 12:17:41
A hétvégén 15 812 pályázó kaphatta meg az Otthon Melege Program keretében meghirdetett háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményezõ cseréjére vonatkozó támogatói okiratot - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel kedden.

A 794,1 millió forintos keretösszegû alprogramban a háztartások vissza nem térítendõ, állami támogatással, 30-40 ezer forinttal csökkentett vételáron szerezhetnek be új, magas energiahatékonyságú hûtõt vagy fagyasztót - írták.

A nyertes pályázók listája régiós bontásban a pályázatkezelõ ÉMI Nonprofit Kft. holnapján érhetõ el. A támogatói döntéssel rendelkezõ pályázók a döntésrõl szóló értesítõ levelet és a támogatói okiratot az ÉMI Nonprofit Kft. pályázói portáljára (https://npp.emi.hu) bejelentkezve, korábban megadott ügyfélkapus e-mail címük használatával tudják letölteni.

A pályázatokat a benyújtás sorrendjében, folyamatosan dolgozzák fel. A benyújtott pályázatok befogadásáról vagy kizárásáról minden esetben értesítést kap a pályázó. A befogadott pályázatokat az értékelõi javaslatok alapján rangsorolják, ezután azok régiónkénti csoportosításban kerülnek a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz.

A beérkezett pályázatok teljes körû feldolgozása várhatóan 2015. március végéig lezárul. Mivel a feldolgozással kapcsolatos kommunikáció elektronikus úton történik, a pályázóknak érdemes folyamatosan ellenõrizniük a pályázatban megadott e-mail fiókot - közölte a tárca.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!