2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
A héten folytatódik a napsütéses idõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-16 11:34:11
A jövõ héten folytatódik a napsütéses idõ. A leghidegebb órákban még többnyire mínuszokra kell készülni, de nappal 10, a hétvégén néhol akár 12 Celsius-fokig is melegedhet a levegõ - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel.

Az országos, középtávú elõrejelzés szerint a hétfõre virradó éjszaka képzõdött pára- és ködfoltok a déli órákra mindenütt feloszlanak. Napközben túlnyomóan derült idõ várható, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hõmérséklet plusz 6-10 fok között valószínû.

Kedden a Szeged-Komárom vonal mentén eleinte jobbára felhõs idõ várható, majd lassanként csökken a felhõzet, másutt kevesebb lesz a felhõ, több a napsütés. Csapadék nem valószínû. A leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között alakul a hõmérséklet, néhol lehet hûvösebb. Nappal plusz 2-7 fokig melegszik a levegõ.

Szerdán is többnyire derült lesz az ég, csapadék nem lesz. A minimumhõmérséklet többnyire mínusz 8 és mínusz 2 fok között változik, de néhol hidegebb is lehet. A nappali maximumok plusz 2-7 fok között alakulnak.

Az éjszaka, csütörtök reggel átmenetileg párássá válik a levegõ, foltokban köd is képzõdhet. Csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hõmérséklet jobbára mínusz 7 és mínusz 2 fok között várható, de helyenként hidegebb is lehet. A legmagasabb hõmérséklet plusz 3-9 fok között valószínû.

Pénteken hajnalban, reggel párásságra, néhol ködre lehet számítani, de csapadék nem lesz. A minimumhõmérséklet mínusz 5 és 0, a maximumhõmérséklet plusz 4-10 fok között alakul.

Szombaton fõként nyugaton, északon lehet néhol kisebb esõ, zápor. A Dunántúlon helyenként megerõsödik a szél. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 2 között alakul a hõmérséklet. Nappal 5-11 fokig melegszik a levegõ.

Vasárnap délen változóan felhõs lesz az ég, néhol gyenge esõ is elõfordulhat. Északon kevesebb lesz a felhõ, több a napsütés, csapadék nem valószínû. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hõmérséklet 7-12 fok között alakul - olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!