2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Gyerekre uszította a kutyáját egy hajdúnánási férfiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-17 11:42:14
Bíróság elé állítást javasolnak a rendõrök azzal a 43 éves férfival szemben, aki Hajdúnánáson a kutyájával ráijesztett egy kisgyermekre.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 43 éves D. Zoltánnal szemben.

A nyomozás adatai szerint egy 9 éves gyermek sétált 2015. január 27-én 13 óra 15 perc körüli idõben Hajdúnánáson, az Árpád körúton, amikor vele szembe jött egy helyi férfi póráz nélküli nagytestû kutyájával, aki az ebet a kisfiúra uszította. A kutya üldözõbe vette az ijedt gyermeket, aki futva a közelben lakó rokonához menekült. A sértett édesapja az esetrõl telefonon értesítette a Hajdúnánási Rendõrkapitányság egyik szolgálatban lévõ munkatársát, aki bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt az eb gazdáját D. Zoltánt elfogta és elõállította a városi rendõrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 43 éves helyi lakost, aki beismerõ vallomást tett.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a terhelttel szemben folytatott nyomozást 2015. február 12-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!