2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Magára zárta a kocsit, és ki sem akart belõle szállniForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-18 12:12:57
A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 24 éves M. Zsolttal szemben, aki egy lezáratlan, idegen gépkocsiba beült és nem akart onnan kiszállni.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 27-én 22 óra körüli idõben egy állampolgár telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy Debrecenben, a Kassai úton található parkolóban a gépjármûvébe beugrott egy számára idegen férfi, aki magára zárta a gépkocsit, és nem akart onnan kiszállni. Az ismeretlen férfit a járõrök érkezéséig a helyszínen visszatartották a gépkocsival érkezõk. A rendõrök igazoltatták a 24 éves férfit, akit bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogtak és elõállítottak a Debreceni Rendõrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki M. Zsoltot, aki elismerte a bûncselekmény elkövetését, elmondta, hogy a parkolóban beszállt a bejelentõ lezáratlan állapotú személygépkocsijába és annak ajtaját magára zárta. A tulajdonos, miután észrevette a terheltet a kocsijában, ki akarta azt nyitni, amit a román állampolgár nem engedett, visszahúzta a kocsiajtót és eközben megrongálta a kárpitot.

A Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya a terhelttel szemben garázdaság vétség miatt folytatott nyomozást 2015. február 12-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!