2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Talicskára pakolták és ellopták a hûtõketForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-20 11:21:55
A rendõrök elfogtak két helyi férfit, akik a gyanú szerint elloptak két hûtõt egy balmazújvárosi családi ház garázsából.

A rendõrök 2014. október 11-én 12 óra 30 perckor  egy balmazújvárosi, Zrínyi Miklós utcai ingatlanhoz mentek, mert egy férfi bejelentést tett onnan, hogy a családi háza garázsából eltulajdonítottak két hûtõt. A tulajdonos az egyenruhásoknak elmondta, hogy az épülõ háza garázsából – ahol több mûszaki cikket is tárolt – hiányzik egy hûtõszekrény és egy borhûtõ.

A rendõrök a helyszínen és a környezõ utcákban adatgyûjtést, tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettesek azonosítása és felkutatása érdekében.
A beszerzett adatok alapján a nyomozók 2015. február 18-án a sértett házától pár száz méterre házkutatást tartottak, ahol megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított hûtõket. A rendõrök a 27 éves M. Andrást és társát, a 18 éves E. Tamást elfogták és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállították a Balmazújvárosi Rendõrkapitányságra. A férfiak gyanúsítotti kihallgatásuk során beismerõ vallomást tettek. A helyi lakosok elmondták, hogy a sértett garázsában tárolt két hûtõt felpakolták egy talicskára és azokat átvitték M. András közelben lévõ lakhelyének garázsába.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság a két terhelttel szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!