2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Mindent vitt, még az áramot is elloptaForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-21 12:30:55
A tetétleni körzeti megbízott elfogta azt a helyi férfit, aki kihasználta, hogy idõs szomszédja kórházba került és annak lakatlan házából szinte mindent elvitt.

Dobi Lajos r. fõtörzsõrmestert 2015. február 18-án 15 óra körül egy tetétleni lakos arról tájékoztatta, hogy a jelenleg kórházi ellátás alatt álló idõs bácsi házába betörtek. A rendõr a helyi polgárõrrel együtt jelent meg a helyszínen.

A 77 éves bácsi házának ajtaját valaki betörte, az áramot pedig hosszabbítókkal átvezette a szomszédos házba. Az ott élõ K. Gézát otthonában elfogták és a bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Püspökladányi Rendõrkapitányságra elõállították.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 60 éves helyi lakost, aki beismerõ vallomás tett. A terhelt elmondta, hogy az idõs sértett már körülbelül egy hónapja a kórházban van, ezért õ úgy gondolta, hogy körülnéz a portáján, hogy mit tudna onnan elvinni.

K. Géza egy talicskával ment át a szomszédba, amellyel a kerékpárt, a gáztûzhelyet, egyéb bútorokat és egyéb értéktárgyakat, valamint az ott talált tûzifát is átvitte magához. Ezt követõen a gyanúsított még az áramot is átvezette saját ingatlanjába a sértett házából.

A tetétleni körzeti megbízott az eltulajdonított tárgyakat lefoglalta. A Püspökladányi Rendõrkapitányság K. Géza ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!