2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Egy üveg whisky tette emlékezetessé a böszörményi szalagavatótForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-23 10:09:34
A hajdúböszörményi rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást két fiatalkorú fiúval szemben, akik egy üveg whisky miatt verekedtek össze.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 16 és egy 17 éves helyi fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint az egyik hajdúböszörményi oktatási intézmény szalagavató báljának rendezõje 2014. november 12-én 2 óra 25 perckor arról értesítette a helyi rendõröket, hogy a rendezvény területén verekedés történt. A rendõrök a bejelentést követõen a helyszínen adatgyûjtést végeztek, majd tanúkat hallgattak ki, amelyet követõen egy 16 éves fiút elfogtak és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállítottak a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságra.

A gyanú szerint a 16 éves fiatalkorú a bál ideje alatt egy üveg italt akart elvinni arról az asztalról, ahol egy 17 éves fiú is ült, aki rászólt, majd dulakodni és verekedni kezdtek. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a két helyi lakost. A terheltek az eljárás során szabadlábon védekezhettek.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a két fiatalkorúval szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!