2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Afterparti a debreceni táblákkalForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-25 11:51:00
A rendõrök elfogtak négy fiatal fiút, akik Debrecenben garázdálkodtak.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 22-én négy debreceni fiú egy házibuliból tartott hazafelé a Szepesi utca felõl a Szent István utca irányába, amikor útközben egy buszmegállóban kifeszítettek és megrongáltak egy menetrend jelzõ táblát, majd a Gázvezeték utca és a Kismarja utca keresztezõdésében megrongáltak és elforgattak három „Vasúti átjáró kezdete” jelzõtáblát. A vasúti átjárónál további két közlekedési jelzõtáblát kiemeltek a földbõl és azokat az úttestre fektették, majd egy sebességkorlátozó közúti jelzõtáblát is elhajlították, valamint betörték a vasúti átjáró fényjelzõ készülékének fehér színû buráját is.

A fiatalok cselekményét észrevette egy helyi férfi, aki az esetrõl telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök elfogták a négy garázdát, akiket bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállítottak a városi rendõrkapitányságra. A nyomozók a 18 éves S. Zsoltot és három 17 éves társát gyanúsítottként kihallgatták, amely során hárman elismerték a bûncselekmény elkövetését.
A Debreceni Rendõrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság bûntett és közúti közlekedés biztonsága elleni bûncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!