2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Befejezték a nyomozást a fiatal nõ támadói ellenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-28 18:45:17
Vádemelést javasolnak a debreceni rendõrök az ellen a két férfi ellen, akik egy fiatal nõt támadtak meg Debrecenben, a nyílt utcán.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk 2014. július 4-én Debrecenben a Múzeum közben sétált egy fiatal nõ, amikor két ismeretlen férfi rátámadott. Az ismeretlenek a nõt az átjáróban falhoz szorították, majd az egyikük a sértettet késsel több helyen megsebesítette. A támadók ezt követõen elvették az áldozatnál talált értéket, majd a helyszínrõl elmenekültek.

A rendõrök a tudomásukra jutott információk alapján azonosították a két támadót, akik közül M. Arnoldot 2014. július 8-án 13 óra 50 perc körüli idõben, míg társát G. Róbertet másnap 9 óra 15 perc körüli idõben Debrecenben elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították. A nyomozók a 24 és 18 éves helyi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a terheltek ellen - fogva tartásuk mellett - rablás és más bûncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást 2015. február 26-án befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!