2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Kirángatta a nõt a lakásból, és a búzaföldön akarta elrejteniForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-06 10:58:32
A berettyóújfalui rendõrök õrizetbe vették azt a férfit, aki élettársát bántalmazta.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrs magánlaksértés vétség és személyes szabadság megsértése bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást G. Gábor körösnagyharsányi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi telefonon tett bejelentést 2015. március 3-án 12 óra 45 perc körüli idõben a helyi körzeti megbízott telefonjára arról, hogy derecskei házában megjelent a takarítónõjének volt élettársa, aki a kerítésen átmászva bement az udvarára. Az ingatlan tulajdonosa távozásra szólította fel G. Gábort, aki ekkor elment, azonban kis idõ elteltével ismét bemászott a kapun, berúgta a ház ajtaját és bement a szobába. Az ott lakó férfi a hívatlan vendéget kiküldte házából, amelynek õ nem tett eleget, hanem odalépett az ott tartózkodó nõhöz, akit hajánál és karjánál fogva kirángatott a lakásból.

G. Gábor menekülés közben hallotta, hogy a helyszínre érkeznek a rendõrök, ezért a nõt arra kényszerítette, hogy a közeli búzaföldön feküdjön le a földre, hogy a járõrök elõl elrejtõzzenek.

A rendõrök a 33 éves férfit észrevették és elfogták, majd elõállították a Derecskei Rendõrõrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozó hatóság a terheltet õrizetbe vette és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásának indítványozására.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!