2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Pénztárcát lopott, most bíróság elé állForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-12 18:35:48
A Püspökladányi Rendõrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a nyomozást a 47 éves V. Jánossal szemben, aki a gyanú szerint egy helyi zálogházból pénztárcát lopott.

Egy 27 éves nádudvari nõ 2015. február 6-án 11 óra 51 perckor a Püspökladányi Rendõrkapitányságon feljelentést tett, mely szerint aznap 10 óra 30 perc körüli idõben ismeretlen személy egy püspökladányi zálogházban a pultról pénztárcáját a benne lévõ személyes iratokkal, valamint egy pár arany fülbevalóval együtt ellopta. A rendõrök a bejelentést követõen adatgyûjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki, amelyek alapján még a feljelentés napján azonosítottak egy a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 47 éves helyi lakost. A járõrök V. Jánost elfogták és elõállítottak a Püspökladányi Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!