2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Újabb tehetségkutatót indít a MolForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-12 19:20:58
A Mol-csoport idén kilencedik alkalommal indítja el nemzetközi online tehetségkutató versenyét egyetemistáknak, valamint 12 országban mintegy 220, Magyarországon 75 pozíciót hirdet meg pályakezdõknek - tájékoztatta a csoport hétfõn az MTI-t.

A Freshhh tehetségkutató programra április 3-ig, a Growww gyakornoki programra április 8-ig lehet jelentkezni.

A Freshhh tehetségkutató programban a diákok az iparágon belül életszerû feladatokon dolgozhatnak, a Growww program pedig a frissdiplomások számára lehetõség arra, hogy valós üzleti kihívásokkal szembesüljenek.

A közlemény szerint a tehetségkutató versenyre a diákok a világ bármely tájáról jelentkezhetnek, az elsõ öt csapat összesen mintegy 7,5 millió forintot, 25 000 eurót nyerhet és csatlakozhat a Growww programhoz.

A verseny három körbõl áll, az elsõ öt csapat pedig bejut a május 28-án Budapesten élõben megrendezett döntõbe, valamint lehetõséget kap arra, hogy a Mol-csoportnál kezdje meg nemzetközi karrierjét.

A 2007 óta futó Growww programot azért hozta létre a Mol-csoport, hogy munkaerõ-állományát tehetséges, jó képességû és a szakmai fejlõdés iránt elkötelezett fiatal szakemberekkel erõsítse.

A program résztvevõinek 80 százaléka ma is a Mol-csoport csapatának a tagja, 2007 óta 1570 fiatal helyezkedett el a csoportnál a Growww programnak köszönhetõen - áll a közleményben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!