2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Holokauszt-emlékmû meggyalázásával vádolják a képviselõtForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-16 08:43:00
A DK azt kéri, hogy Polt Péter legfõbb ügyész hivatalból indítson vizsgálatot Kulcsár Gergely jobbikos országgyûlési képviselõ ügyében, aki egy e-mail tanúsága szerint beleköpött a fõvárosi Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipõk egyikébe.

Gréczy Zsolt szóvivõ és Varga Zoltán, a DK elnökségének tagja szombaton Budapesten sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy a Demokratikus Koalíció birtokába jutott levél 2011-ben keletkezett, s abban Kulcsár Gergely ír akciójáról. Az e-mail mellé bemutattak egy fényképfelvételt, amelyen a vascipõk mellett guggoló, a jobb keze hüvelykujját felfelé tartó politikus látható.

Kulcsár Gergely országgyûlési képviselõ szombaton délután közleményt adott ki, melyben „egy sok évvel ezelõtti szerencsétlen levélváltást” említ. „Ami a valóság: soha nem gyaláztam meg, nem köptem le egyetlen emlékmûvet sem, egy rossz vicc volt az egész. A levelet megbántam, ízléstelennek találom magam is az ott készült fényképet és elnézést kérek, ha valakit megbántottam volna vele” – írja, hozzátéve, hogy az ügyet ezzel lezártnak tekinti.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!