2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Azt kérdik, hol a pénzForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-17 18:52:40
Immár a Facebookon is szervezõdnek a Quaestor-botrány debreceni károsultjai.

A kecskeméti után immár Debrecenben is Facebook-csoportot alakítottak a Quaestor-botrány károsultjai, akik nem tudják elfogadni azt, hogy bármilyen mértékben felelõsek lennének a befektetéseik eltüntetéséért. A két önszervezõdõ csoport immár közel ezer tagot számlál, és az egyik hazai sztárügyvéd budapesti irodája be is jelentkezett náluk, hogy szívesen ellátná a jogi képviseletüket.

A debreceni zárt csoportot létrehozó Tyll Attila szerint jelenleg nem az a legfontosabb kérdés, hogy az általuk jegyzett kötvényekre vonatkozik-e a Befektetõ-védelmi Alap biztosítása, hanem, hogy a hatóságok mihamarabb mondják ki: a Quaestornál bûncselekmény történt, hiszen 150 milliárd forintnyi kötvényt engedély nélkül dobtak piacra. Hétfõn a Napló szerkesztõségében járt a debreceni károsultak néhány képviselõje, akik a kövekezõ internetes címen várják a sorstársaik jelentkezését:

https://www.facebook.com/groups/quaestor-karosultak

A csoport tagjai most azt tervezik, hogy pertársaságot alakítanak és jogi segítséget kérnek az érdekeik hathatós érvényesítéséhez.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!