2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Újabb közbeszerzések kiírását engedélyezi a kormányForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-26 16:42:37
Összesen 15 olyan, a regionális operatív programokból támogatott közbeszerzések kiírását engedélyezte a kormány, amelyek legkésõbb ez év november 30-áig meg is valósulnak – az errõl szóló határozat a keddi Magyar Közlönyben jelent meg.

A kiírásokért a nemzetgazdasági miniszter, valamint a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter a felelõs. A sort a kecskeméti Szabadság tér és környezetének funkcióbõvítõ városrehabilitációja nyitja, ennek a becsült összege 343,5 millió forint. Az egri vár és erõdrendszer turisztikai attrakcióinak fejlesztése várhatóan 462,6 millió forintba kerül.

A Hevesi járóbeteg szakrendelõ felújításának becsült költségvetése 341,3 millió forintot tesz ki. A “Komplex ökoturisztikai fejlesztés a Hortobágyi Nemzeti Parkban” címû projekt becsült költsége pedig 593 millió forint. A Nagykanizsa Megyei Jogú Város funkcióbõvítõ fejlesztésének elõirányzata 940 millió forint.

A milliárdos fejlesztések körébe a Magyar Közút Nonprofit Zrt. két, térségi elérhetõséget javító útfelújítása került. Ezekre írhat ki közbeszerzést a társaság 1 milliárd 504 millió, illetve 1 milliárd 70 millió becsült összegben. Az egyik a 4434 jelû, míg a másik a 4415 jelû úton valósul meg.

A “Komplex belváros rehabilitációs program Zalaegerszegen” projekt becsült öszege pedig 374,3 millió forint.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!