2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Quaestor – A QuaesTour nem fogad új megrendelést, de nem jelent csõdötForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-28 10:05:29
Nem fogad el utazásra szóló, új megrendelést a Quaestor csoporthoz tartozó QuaesTour Utazási Iroda, csõdöt azonban nem jelent a társaság – írta a turizmusonline.hu szakportál csütörtökön az utazásszervezõ cég közleményére hivatkozva.

A QuaesTour hangsúlyozza, hogy az érvényes foglalással rendelkezõk továbbra is igénybe tudják venni a megrendelt szolgáltatásokat, függetlenül az utazása idõpontjától.

A portálon idézett közlemény szerint a Quaestor csoportot érintõ híradások és események kedvezõtlen hatással voltak a QuaesTour Utazási Irodára is. A társaság több lehetõséget is megvizsgálva arra jutott, hogy a mûködése a jelenlegi formában nem folytatható, ezért március 24-tõl megkezdte az ügyletek lezárásának folyamatát.

Az utazási iroda új megrendelést már nem fogad el, de a meglévõ megrendelésekkel kapcsolatban minden partnerével szorosan együttmûködik.

A társaság nemcsak utazásszervezéssel, hanem utazásközvetítéssel is foglalkozik, vagyis más utazási irodák által szervezett utat is lehetett foglalni náluk.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!