2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Megerõszakolta a saját és a nevelt lányát isForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-30 10:07:32
Tízrõl tizenkét évre súlyosbította L. Antal fegyházbüntetését a másodfokon eljáró Debreceni Ítélõtábla dr. Elek Balázs vezette tanácsa, folytatólagosan elkövetett erõszakos közösülés miatt.

A bíróság által megállapított tényállás szerint L. Antal börtönbüntetésébõl 2003 decemberében szabadult, ezt követõen közösült az akkor 12 és fél éves lányával, aki teherbe esett és 2004 augusztusában megszülte gyermeküket. A vádlott 2005 decemberében további három alkalommal közösült lányával, aki újból teherbe esett és 2006 szeptemberében újabb gyermeket szült.

A sértett nem merte elmondani senkinek a vele történteket, mert félt az édesapjától, aki folyamatosan megfenyegette a kislányt. A vádlott 2009 decemberétõl 2010 februárjáig az 1998-ban született nevelt lányával legalább tíz alkalommal, annak akarata ellenére közösült. A vádlott minden alkalommal megverte és megfenyegette a lányokat, akik félelmükben nem mertek szólni senkinek.
Családsegítõnek mert szólni

Nevelt lánya végül 2010 februárjában felkereste a lakóhelyén lévõ családsegítõ szolgálat vezetõjét, neki számolt be az eseményekrõl, õ pedig feljelentést tett a rendõrségen.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!