2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Lezárt nyomozás: kábítószert csempésztekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-01 16:38:34
A Terrorelhárítási Központ mûveleti egységének bevonásával ütöttek rajta a kisvárdai társaságon.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer-kereskedelem bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást V. Ferenc 30 éves, K. Renáta 24 éves és J. V. Viktor 37 éves kisvárdai lakosok ellen. A frissen lezárt nyomozás adatai szerint 2014. március 6-án összehangolt intézkedés keretében tartottak ellenõrzést a Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendõr- fõkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai egy kisvárdai családi házban. Felmerült a fegyverrel és kábítószerrel való visszaélés gyanúja, ezért az intézkedésbe bevonták a Terrorelhárítási Központ mûveleti egységét is.

A rendõrök a lakóház udvarán ellenõrizték V. Ferenc és K. Renáta gépkocsiját, amelynek csomagterében jelentõs mennyiségû, több mint 2 kilogramm kábítószert találtak. A nyomozás adatai szerint a pár éppen külföldrõl érkezett haza, onnan csempészték Magyarországra a kábítószert. A drogot barátjuk, J. V. Viktor házába vitték, ott akarták elrejteni, majd értékesíteni. A rendõrség a gyanúsítottakat õrizetbe vette és kezdeményezte elõzetes letartóztatásukat. Az ügyészség indítványára a bíróság V. Ferenc elõzetes letartóztatását elrendelte és a nyomozás teljes idõtartama alatt fenntartotta.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!