2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Célkeresztben a biztonságos internethasználatForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-05 08:36:55
Két debreceni oktatási intézményben is elõadást tartott a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának munkatársa az internethasználat veszélyeirõl.

A rendõrség prevenciós tevékenysége során kiemelt figyelmet fordít az internet veszélyeirõl történõ tájékoztatásra, valamint az online technológiák tudatosabb és biztonságosabb használatának elõsegítésére.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának szakemberei hírlevélben, valamint az erre igényt tartó iskolákban elõadásokon hívják fel a diákok figyelmét az interneten rájuk leselkedõ veszélyekre és azok elkerülési lehetõségeire.

Legutóbb, 2015. április 1-jén a debreceni Fazekas Mihály Gimnázium négy osztályának és a Csapókerti Általános Iskola felsõ tagozatos diákjainak tartott filmvetítéssel egybekötött rendhagyó osztályfõnöki órát Bak István rendõr alezredes, aki elõadásában kitért a közösségi oldalak és a chat programok biztonságos használatára, valamint az internetes zaklatás lehetséges büntetõjogi következményeire is. Az interaktív elõadáson a diákoknak lehetõségük volt feltenni kérdéseiket az elõadónak, és megoszthatták egymással tapasztalataikat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!