2024. április 24. Szerda, György.
 
Több mázsa vasat lopott elForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-05 08:42:11
A debreceni rendõrök elfogták azt a helyi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint vasanyagot tulajdonított el egy ingatlan udvaráról.

Egy férfi 2015. március 20-án 19 óra körüli idõben telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy Debrecenben, Zsombék utcai ingatlanának udvaráról eltûnt egy kazán. A helyszínre érkezõ rendõrök adatgyûjtést végeztek, amelynek eredményeként egy helyi férfi került a látókörükbe.

A Debreceni Rendõrkapitányság munkatársai a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Istvánt 2015. április 1-jén 17 óra 15 perckor Debrecenben, a Siklós utcán elfogták, elõállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatását. A 34 éves férfi a bûncselekmény elkövetését beismerte és elmondta, hogy több mázsa vasanyagot vitt el az udvarról, amit leadott egy MÉH-telepre.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztály Betörési Alosztály a terhelttel szemben lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!