2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Kisebb balesetek, tüzek a hosszú hétvégénForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-09 08:40:36
Volt, akinek lopás miatt gyûlt meg a baja a rendõrökkel.

Kevés komolyabb balesethez riasztották a mentõket és a tûzoltókat a hosszú hétvége alkalmával. Mint megtudtuk, Hajdúnánáson, a Dorogi úton gyalogost sodort el személyautó, elõbbi könnyebben sérült. Hajdúhadházon a Pallagi utcán – szintén szombaton – a reggeli órákban garázs gyulladt ki: az épületben lévõ gázpalackot és az ott parkoló autót a tulajdonos idejében kivitte, így a tûz nem veszélyeztette a mellette álló lakóházat, s nem is sérült meg senki.

Vasárnap reggel Hajdúszoboszlón személygépkocsi szaladt oszlopnak, ketten könnyebben megsérültek. Délután Nádudvaron lángok csaptak fel: a Rákóczi Ferenc utcán egy melléképületben ütött ki tûz, ám a püspökladányi tûzoltóknak viszonylag hamar sikerült eloltaniuk azt.

A rendõrség közlése szerint egy 62 éves férfi ellen szabálysértési eljárás indult, miután lopáson kapták egy kabai boltban, amint szeszes italt rejt a kabátjába.

Hajdúsámsonban egy biciklit toló fiatalemberre figyeltek fel a rendõrök, akik jól sejtették, hogy a kerékpárral nincs minden rendben. Az igazoltatás és a kérdések során kiderült, hogy a 24 éves férfi egy helyi vendéglátóhely elõl tulajdonította el a kerékpárt. A gyanúsítottak mindkét esetben gyorsított eljárással 72 órán belül bíróság elé kerülnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!