2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Halálos kimenetelû közúti közlekedési baleset az M3-asonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-12 10:58:59
Életét vesztette egy személygépkocsi utasa, miután a jármû a sztrádán Gelejnél egy kutyával ütközött, majd árokba hajtott.

Az elsõdleges adatok szerint 2015. április 10-én 1 óra 22 perckor az M3-as autópályán Gelej térségében, a 141. kilométerszelvényben a fõváros irányából Nyíregyháza felé haladt egy személygépjármû, amikor egy nagytestû kutyával ütközött, majd az árokba hajtott.

2015. április 10-én 1 óra 22 perckor az M3-as autópálya 141. kilométerszelvényében egy személygépkocsi egy kutyával ütközött, majd árokba hajtott. A jármû utasa, egy 29 éves kiskunhalasi férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Renault Megant vezetõ 24 éves hajdúböszörményi nõt a mentõk elõreláthatólag könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

A helyszínelés ideje alatt a sztráda fõvárosból Nyíregyházára tartó forgalma az érintett szakaszon a belsõ sávban haladt, a rendõrök a külsõ sávot lezárták. A rendõrök a baleset helyszínelését 6 órakor befejezték, az érintett szakaszon a forgalom újra zavartalanul halad.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!