2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Meghosszabbították a Kerékpárosbarát Munkahely és Kerékpárosbarát Település pályázatok jelentkezési határidejétForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-16 11:12:41
A Föld Napjáig, április 22-ig meghosszabbította a Kerékpárosbarát Munkahely és Kerékpárosbarát Település pályázat jelentkezési határidejét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) – derül ki a tárca és a Kerékpáros Magyarországért Szövetség szerdai közleményébõl.

Az NFM februárban immár 9. alkalommal hirdette meg a pályázatokat, azóta 27 település és 34 munkahely adta le végleges formában pályázatát. A kiírás célja, hogy a települések és munkáltatók a megfelelõ infrastruktúra kialakításával, szemléletformálással tegyék lehetõvé, biztonságossá és vonzóvá a kerékpáros közlekedést a lakosok, dolgozóik és ügyfeleik számára.

A vállalkozások, intézmények és önkormányzatok egy héttel tovább, 2015. április 22-ig nevezhetnek az elismerõ címekért folyó versenybe, és idén elõször közönségdíjat is kiosztanak a felhasználók jelölései és szavazatai alapján – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A pályázati anyagot elektronikusan lehet kitölteni a http://kerekparosbaratpalyazatok.hu oldalon. A kapcsolódó Facebook-kampány mostanáig közel 230 ezer embert ért el. A közönségdíjért folyó verseny éllovasa a települések közül jelenleg Rákosmente, a munkahelyeknél pedig a jánoshidai Szent Norbert Idõsek Otthona vezet (az online felület a https://www.facebook.com/kermoszov/app_1559381291010239 linken érhetõ el.)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!