2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Benzinkúti- és áruházi tolvajt fogtakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-17 07:47:53
A vámospércsi és a debreceni rendõrök is õrizetbe vettek egy-egy férfit lopás miatt.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámospércsi Rendõrõrse, valamint a Debreceni Rendõrkapitányság is indított eljárást lopási ügyben az elmúlt napokban egy-egy helyi lakos ellen.

Egy férfi 2015. április 14-én 13 óra körül egy vámospércsi benzinkúton tankolt gépkocsijába, ahonnan fizetés nélkül távozott. A töltõállomás-kezelõ a lopásról másnap bejelentést tett a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámospércsi Rendõrõrsén. A járõrök a bejelentést követõen adatgyûjtést végeztek, aminek eredményeként azonosították a 62 éves szabálysértõt. A rendõrök a helyi férfit 14 óra 50 perc körül Vámospércsen, az Ibolya utcán elfogták és elõállították a rendõrõrsre, ahol meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

Egy biztonsági õr tett bejelentést a rendõrség ügyeletére 2015. április 15-én 17 óra 40 perc körüli idõben arról, hogy egy debreceni, Kishegyesi úti áruházban lopás miatt visszatartanak egy fiatalembert. A járõrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a 18 éves férfi az egyik polcról levett egy hangszórót, amit kicsomagolt és betett a hátizsákjába, majd fizetés nélkül akart távozni az üzletbõl, azonban ezt egy biztonsági õr megakadályozta. A rendõrök a helyi lakost elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd szabálysértési õrizetbe vették. A fiatal férfi 72 órán belül bíróság elé áll.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!