2024. április 24. Szerda, György.
 
Laptopokat, táblagépeket loptak az iskolábólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-18 10:58:18
A vámospércsi rendõrök õrizetbe vették azt a négy férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy újlétai iskolából loptak.

Egy újlétai általános iskola igazgatója tett bejelentést 2015. április 15-én 20 óra 15 perc körüli idõben a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámospércs Rendõrõrsére arról, hogy az iskolába ismeretlen személyek betörtek és onnan több számítástechnikai eszközt elloptak.

A rendõrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy az iskola ablakát betörték és onnan több laptopot, valamint táblagépet tulajdonítottak el. A járõrök adatgyûjtést végeztek, aminek eredményeként azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható négy férfit és gyermekkorú társukat, akiket elfogtak és elõállítottak a rendõrõrsre.

A nyomozók tanúként hallgatták ki a 14 éves helyi fiút és lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a helyi férfiakat, majd õrizetbe vették õket és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat. A rendõrõrs munkatársai Újlétán és Debrecenben megtaláltak 5 táblagépet és 5 laptopot az eltulajdonított 17 számítástechnikai eszköz közül, amelyeket lefoglaltak.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámospércsi Rendõrõrse a 18 éves K. Barnabás, 21 éves B. Benjámin, 19 éves L. Dávid és 15 éves társuk ellen lopás bûntett megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!