2024. április 23. Kedd, Béla.
 
A hétvégén is marad a 20 fok körüli melegForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-26 10:50:11
Többször lehet számítani esõre, de emellett a hétvégén is folytatódik a napsütéses, 20 Celsius-fok körüli meleg idõ – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

Az országos középtávú elõrejelzés szerint pénteken rövidebb-hosszabb idõre mindenütt kisüthet a nap. A Tiszántúlon csak elvétve, másutt azonban szórványosan várható zápor, zivatar. A szél idõnként megélénkülhet, Borsodban átmenetileg erõs széllökések is lehetnek, a zivatarokat pedig viharos széllökések kísérhetik. A legalacsonyabb hõmérséklet 4-10 fok között valószínû, a Dunántúlon lesz enyhébb az éjszaka. A legmagasabb hõmérséklet 19-24 fok között alakul.

Szombaton többórás napsütés várható. Fõként az Alföldön alakulhat ki helyenként zápor. Néhol megerõsödik a szél. A minimumhõmérséklet 5-10, a maximumhõmérséklet 19-25 fok között alakul.

Vasárnap a déli óráktól elszórtan valószínû zápor, néhol zivatar. Többfelé megerõsödik a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 7-12, a legmagasabb hõmérséklet 20-25 fok között valószínû – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!