2024. április 24. Szerda, György.
 
A rendõrök visszaadták a kabai házból eltûnt tárgyakatForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-02 10:31:20
A püspökladányi rendõrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy kabai házból bútorokat és egyéb tárgyakat tulajdonított el.

Egy nõ tett bejelentést 2015. április 20-án a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába arról, hogy egy kabai családi házba betört egy ismeretlen személy és onnan széket, fotelt, ágyat, hûtõt, valamint cserépkályhát tulajdonított el. A rendõrök a bejelentést követõen adatgyûjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki, amelynek eredményeként azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható N. Sándor helyi lakost. A 20 éves férfit a püspökladányi nyomozók 2015. április 28-án elfogták és a városi rendõrkapitányságra elõállították, ahol lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bûncelekmény elkövetését elismerte. A nyomozók a lopás során eltulajdonított tárgyakat a sértettnek visszaadták.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya N. Sándor ellen lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja az eljárást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!