2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Szabálysértési õrizetbenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-17 17:38:54
Egy 54 éves férfi egy üveg pálinkával akart fizetés nélkül távozni az egyik debreceni áruházból, míg egy 52 éves férfi eltiltás hatálya alatt vezetett Debrecen-Nagymacson.

Egy férfi 2015. május 15-én 14 óra 30 perc körüli idõben bement a Debrecen, Kishegyesi úton található áruházba, ahol magához vett egy üveg pálinkát, majd azzal a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági õrök visszatartották a férfit és értesítették a rendõrséget. A helyszínre érkezõ rendõrök az 54 éves szakolyi lakost elfogták és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

A Debreceni Rendõrkapitányság szabálysértési õrizetbe vett egy helyi lakost, aki 2015. május 15-én 18 óra 40 perc körüli idõben Debrecen-Nagymacson mezõgazdasági vontatót vezetett annak ellenére, hogy õt a bíróság 2016. július 19-ig a jármûvezetéstõl eltiltotta. Az 52 éves férfit a rendõrkapitányság jármûvezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt 3 napon belül bíróság elé állíthatja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!