2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Magyarok nyerték a Deutsche Telekom fõdíjátForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-07-10 10:29:42
Lezárult a Telekom "Üzleti appok versenye" pályázata, magyar gyõztest hirdettek.

Magyar fejlesztés nyerte a Deutsche Telekom idei Üzleti appok versenyének fõdíját.

A pályázatra Magyarországról összesen 28 alkalmazás nevezett, ezek közül a legjobb hazai üzleti app díját az Accessium Kft. e-Access megoldása nyerte, mely egyben a nemzetközi verseny fõdíját, a "Legjobb Nemzetközi IoT megoldás" címet is megnyerte.

A versenyen a kis- és középvállalkozásokat nagyban segítõ üzleti alkalmazások vettek részt,a fõdíj egy 10 millió forint értékû reklámkampány volt:ezt nyerte meg a felhõalapú beléptetõ rendszer, azaz e-Access megoldás készítõje, az Accessium Kft.

A fejlesztés korlátlan számú helyszín összekapcsolását és egységes rendszerben való kezelését teszi lehetõvé, ráadásul nem csak irodaépületeknél használható, hanem gépjármûveken és kiesõ helyeken, gazdaságokon is, ahol vezetékes hálózati infrastruktúra nem áll rendelkezésre.

Olcsó, és könnyen telepíthetõ

Berende Péter, az Accessium Kft. ügyvezetõje elmondta: "Az e-Access megoldást a kis- és középvállalatok azon valós igényét látva hoztuk létre, hogy ingatlanjaikon szeretnének védekezni a jogtalan behatolás és a lopás ellen.Amellett, hogy nagyon költséghatékony ez a rendszer, könnyen is telepíthetõ és üzemeltethetõ.További elõnye, hogy energiaigénye annyira kicsi, hogy akár napelemekkel is mûködtethetõ.

750 ezer klikk, közel félmillió látogató, és több mint negyvenezer szavazat – ezekkel a számokkal zárt a verseny nemzetközi fordulója. A magyar fordulóban összesen 3102-en szavaztak.

A benevezett alkalmazásokat mind megtekintheti a Sikerfaloldalán.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!