2024. május 6. Hétfő, Ivett, Frida.
 
Csütörtöktõl megint gatyarohasztó hõség leszForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-07-13 11:50:18
Az ország felett átvonuló hidegfront miatt a következõ napokban mérséklõdik a felmelegedés, esõre, erõs szélre is számítani lehet. A hét közepétõl azonban ismét napsütéses idõ várható 30 fok feletti maximumokkal, a hétvégén viszont újabb hidegfront érkezik - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétfõn sok lesz a felhõ az égen, csupán rövid idõre süthet ki a nap. Elszórtan esõ, zápor, északkeleten egy-egy zivatar is kialakulhat.

A legmagasabb hõmérséklet 23 és 27 fok között alakul. 

Kedden a többórás napsütés mellett már csak elszórtan alakulhatnak ki záporok. Napközben akár 29 fokig melegszik a levegõ.

Szerdától jobb idõ lesz

Szerdán napos idõ várható, várhatóan 27-32 fok lesz. Csütörtökön és pénteken száraz, napos idõ várható, csapadék nem valószínû.

Fürdõzõk a balatonmáriafürdõi strandon

Forrás: MTI/Varga György

Csütörtökön a legmagasabb hõmérséklet 28-33 fok,

pénteken pedig 31-36 fok között valószínû. 

Vasárnap jön egy hidegfront

Szombaton többnyire derült, napos idõ várható.

Napközben 33-38 fokig melegszik a levegõ.Vasárnap azonban ismét egy gyenge hidegfront érkezhet, emiatt átmenetileg megnövekedhet a felhõzet, és elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat. A szél megélénkül, helyenként meg is erõsödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legmagasabb hõmérséklet legfeljebb 35 fok körül alakul.
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!