2024. április 17. Szerda, Rudolf.
 
Hatvan napig biztosan megfigyelik a pécsi ámokfutó diákotForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-04 14:59:38
A 23 éves fiatalembert megfigyelik és megvizsgálják, csak ezután lehet eldönteni, hogy a rendõrség ki tudja-e hallgatni, és ha igen, mikor.

60 napig biztosan megfigyelés alatt lesz az Igazságügyi Megfigyelõ és Elmegyógyító Intézetben az a 23 éves fiatalember, aki múlt hét csütörtökön lövöldözött a Pécsi Tudományegyetemen.

 

Az ámokfutót megfigyelik és megvizsgálják, csak ezután lehet eldönteni, hogy a rendõrség ki tudja-e hallgatni, és ha igen, mikor - mondta el a Független Hírügynökségnek Bencze József országos rendõr-fõkapitány. A nyomozás ettõl függetlenül folyamatban van, a tanúkat kihallgatták.

A lövöldözõ kihallgatását csütörtökre tervezte a rendõrség, de mivel át kellett szállítani, erre nem volt lehetõség. A rendõrség tájékoztatása szerint egészségügyi állapota miatt kellett átvinni a fiatalembert az Igazságügyi Megfigyelõ és Elmegyógyító Intézetbe.

A Pécsi Tudományegyetem biofizikai intézetében múlt csütörtökön kora délután kezdett lövöldözni az egyik gyógyszerészhallgató. Négy emberre lõtt rá. Egy 19 éves fiatal meghalt, egy hallgató, egy oktató és a takarítónõ sérült meg. A lövöldözõ a történtek után az egyetem egy másik épületébe menekült, amelynek a tetõteraszán végül feladta magát.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!