2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Erõsebb lesz az olcsó mobil, mint eddig gondoltákForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-07-27 11:42:26
Újabb információk szivárogtak ki a Moto G 3-ról. A telefon erõsebb processzort kap, mint azt a korábbi pletykák sugallták.

A Moto G 3-nál rosszabbul õrzött titok csak nagyon kevés van: a Motorola minden bizonnyal holnap bemutatásra kerülõ telefonjáról gyakorlatilag mindent tudni már, most pedig az is kiderült, hogy a korábbi információkkal ellentétbennem 1,3, hanem 1,4 gigahertzes processzort kap a telefon.

Ezúttal éppen egy brazil bolton keresztül került napvilágra pár kép a készülék csomagolásáról, valamint a benne található, specifikációkat felsoroló füzetrõl – igaz, kérdéses, hogy lesznek-e különbségek az egyes országokba szállított modellek között.

A Moto G 3 színes, cserélhetõ hátlapokkal érkezik

Forrás: Facebook

Ezt tudja a brazil Moto G 3:

  • Kijelzõ: 5 colos HD Ready
  • Processzor: 1,4 gigahertzes, négymagos chip
  • Belsõ háttértár: 16 gigabájt
  • Hátlapi kamera: 13 megapixel
  • Elõlapi kamera: 5 megapixel
  • Extrák: dual-SIM, DTV

A specifikációk

Forrás: Facebook

Sajnos a memória mennyiségérõl nem tájékoztat a csomagolás, a korábbi források szerint azonban 1 gigabájt RAM várható az egyébként alsó-középkategóriás versenyzõnek szánt Moto G-hez.

Igényes csomagolást várhatunk

Forrás: Facebook

Nem ez az egyetlen készülék azonban, melyet bemutat a Motorola: a legendás mobilcég egy Moto X nevû csúcskészülékkel is elõrukkol majd, melyrõl hogy, hogy nem, szintén majdnem mindent tudni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!