2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Egy debreceni parkban verekedtek összeForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2015-07-27 12:06:49
A debreceni rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki egy helyi parkban ütötte és rúgta meg a sértettet.

A debreceni rendõrök 2015. június 27-én 19 óra 57 perc körüli idõben észlelték, hogy egy parkban két férfi összeverekedett. A járõrök a helyszínen a két férfit szétválasztották, a sértetthez mentõt hívtak, majd R. Miklós helyi lakost elfogták és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra. A rendõrök a helyszínen megállapították, hogy R. Miklós szóváltásba keveredett a sértettel, akit ezt követõen megrúgott és megütött. A nyomozók a 19 éves helyi lakost gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bûncselekmény elkövetését elismerte és vallomásában elmondta, hogy azért ütötte meg a sértettet, mert veszekedett az õ sógornõjével.

A Debreceni Rendõrkapitányság a terhelt ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!