2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Munkanélküliségi biztosítás - nincs többé...Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-09 10:25:33
A cégnél úgy ítélik meg, hogy miután túl sokan váltak munkanélkülivé az ügyfeleik közül, a jelenlegi havidíjak emelésével sem érné meg a piacon maradniuk.

Év végéig kivonul a magyar piacról, s egyoldalúan felmondja szerzõdéseit a munkanélküliség- és jövedelemkiesés-biztosítást kínáló ACE European Group Limited (Biztosítás.hu Kft.). A cégnél úgy ítélik meg, hogy miután túl sokan váltak munkanélkülivé az ügyfeleik közül, a jelenlegi átlag 2500-3000 forintos havidíjak emelésével sem érné meg a piacon maradniuk.


A társaság már értesítette ügyfeleit a döntésérõl, és december 31-ig kínál lehetõséget az átszerzõdésre. Tudatták azt is, hogy akinek év végéig még él a szerzõdése, és elveszíti az állását, annak a biztosításokat most felmondó cég jövõre még biztosan kifizeti az átlagosan havi 120 ezer forintot.

Néhány nappal az ACE bejelentését követõen jelentkezett egy független biztosítási alkusz cég, és tudatta, hogy az elbocsátástól tartó hazai munkavállalók számára õk továbbra is megfelelõ biztosítási védelmet kínálnak.

Tapasztalataik szerint nem elsõsorban a nyugdíj elõtt álló korosztály érdeklõdik a konstrukció iránt, hanem a tíz-tizenöt éve dolgozók. Vélhetõen azért, mert nekik kisgyermekek eltartásáról is gondoskodniuk kell, ráadásul jelentõs adósságaik vannak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!