2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Vádat emelhetnek a derecskei gyilkosság ügyébenForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-12-30 12:45:23
Volt élettársát és annak húgát is szexre kényszeríthette a pocsaji férfi, majd hasba szúrta az idõsebb nõt, akit nem mentett meg a haláltól.

Emberölés, szexuális erõszak, szeméyi szabadság megsértése és kiskorú veszélyeztetése miatt felelhet az a 46 éves férfi, akit ellen most vádemelést javasol a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság.


A gyanúsított még 2015 március 11-én, Derecskén követhette el a bûncselekményeket: a rendõrség szerint kamasz fiával, egy Ladában várta volt élettársát és annak 12 éves húgát.

Szex és erõszak

Mikor a 22 éves nõ és a gyerek megérkezett a Vásártér vasúti megállóhoz, a férfi elõkapott egy 17,5 centis pengehosszúságú kést, és áldozatait az autóba parancsolta.

Ezután egy közeli földútra hajtott velük, ahol egyre vadabb veszekedés után aférfi biztonsági övvel kötözte meg a nõt és húgát, szexuális cselekményre kényszerítette õket,és azzal fenyegetõzött, hogy megöli a testvéreket - írja apolice.hu.

Ötször szúrt

A veszekedés eközben is folytatódott, majd a gyanúsított késével ötször hasba szúrta az asszonyt.

Ezzel a konyhakéssel gyilkolhatott a pocsaji férfi

Forrás: Police.hu

A férfi ezután a kislányt és fiát elengedte, azt ígérte nekik, hogy orvoshoz viszi a sérült nõt, majd megfenyegette õket, hogy az esetrõl ne szóljanak senkinek.

Nem segített

A gyanúsított ígérete ellenére sem sietett orvoshoz, helyette

órákon át kocsikázott a haldokló áldozattal,

és csak akkor állt meg kocsijával a pocsaji rendõrörsnél, amikor a nõ életét már nem lehetett megmenteni.

A feltételezett elkövetõt március 13-án elõzetes letartóztatásba helyezték, az ügyben folytatott nyomozás azonban csak a napokban zárult le. A férfi ügyében a Hajdú-Bihar Megyei Fõügyészség jár majd el.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!