2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Kupameccsel kezdi az évet az ÚjfaluForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-01-03 20:46:48
Berettyóújfalu – A Csömör otthonába látogat hétfõn este a Mezei-Vill.

Megkezdik a küzdelmeket a férfi futsal Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé bejutott együttesek. Elsõként, hétfõn 19 órától a Rubeola FC Csömör és az MVFC-Berettyóújfalu feszül egymásnak.

A Csömör és a Mezei-Vill is az elõzõ, 2. fordulóban kapcsolódott be az MK-ba, elõbbi gárda 4-2-re verte a Déli Futsalt, míg az újfaluiak a Veszprém felett aratott 1-0-s sikerrel jutottak tovább.

Az NB I-es bajnokságból természetesen ismerik egymást az alakulatok: a 2015/16-os pontvadászatban eddig egyszer találkozott a negyedik helyen álló hajdú-bihari egylet és a nyeretlen, utolsó pozícióban lévõ Csömör, akkor 5-0-ra nyertek Trencsényi Jánosék.

Az MVFC vezetõedzõje, Turzó József egy, a Naplónak adott korábbi nyilatkozatában elmondta, mindenképp be szeretnének jutni a Final Fourba, ami jól tudják, nem lesz egyszerû, ugyanis a Rubeola jobb társaság, mint látszik.
A kupa harmadik köre már oda-visszavágós, a hétfõi csömöri derbi után pénteken 19.30-tól Berettyóújfaluban „randevúznak” a felek. A legjobb nyolc között a Csömör-MVFC páros mellett a Rába ETO a Nyírgyulajjal, a Göcsej az FTC-vel, míg a Dunaferr a Haladással mérkõzik meg.

 

HBN

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!